Контакт aдреса - Трг слободе 10 23101 Зрењанин - Ел. пошта : kontakt@srednjobanatski.okrug.gov.rs Телефон: 023/530-295, 023/536-593
Председник Владе Републике Српске посетио Зрењанин

Председник Владе Републике Српске посетио Зрењанин

Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић и шеф председништва РС у Србији Млађен Цицовић посетили су данас Зрењанин и учествовали на радном састанку са градоначелником Зрењанина и његовим сарадницима. Састанку који је одржан у сали Градског већа присуствовала је начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић.

Са домаћинима и зрењанинским привредницима гости из Републике Српске разменили су искуства и разговарали о даљој сарадњи и економском развоју а у склопу посете обишли су Народно позориште и присуствовали манифестацији која се традиционално одржава по називом „Дрина, река која спаја, а не раздваја„.

This Post Has 2 Comments

  1. Не бавим се политиком али као србину и становнику будућег Петровграда могу смао рећи да ми је част да имамо овакве госте

  2. Nas precednik Cedo Janjic ko pravi domacin 🙂

Оставите одговор

СРЕДЊОБАНАТСКИ УПРАВНИ ОКРУГ налази се у северно-источном делу Србије одн. источном делу Војводине. Обухвата територију града Зрењанина и општина Сечањ, Житиште, Нови Бечеј и Нова Црња. Седиште управног округа је у Зрењанину.