Контакт aдреса - Трг слободе 10 23101 Зрењанин - Ел. пошта : kontakt@srednjobanatski.okrug.gov.rs Телефон: 023/530-295, 023/536-593
Нови Бечеј добио канцеларију Привредне коморе Будимпеште

Нови Бечеј добио канцеларију Привредне коморе Будимпеште

Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић присуствовала је данас свечаном отварању Информационе канцеларије трговинске и индустријске коморе Будимпеште у Новом Бечеју.

Канцеларију је званично отворио председник општине Нови Бечеј Саша Максимовић у присуству начелника Севернобанатског и Јужнобачког управног округа, представника Привредне коморе Војводине, локалних самоуправа, удружења занатлија и гостију из Мађарске, представника Привредне коморе Будимпеште, заслужних за успостављање оваквог вида сарадње Србије и Мађарске.

NoviBecejKancelarija
Свечано отварање Информационе канцеларије

Информативна канцеларија ће олакшати економску сарадњу са локалним самоуправама и привредницима као и успостављање и развој политичке, културне, туристичке и свеобухватне сарадње српске и мађарске стране.

Оставите одговор

СРЕДЊОБАНАТСКИ УПРАВНИ ОКРУГ налази се у северно-источном делу Србије одн. источном делу Војводине. Обухвата територију града Зрењанина и општина Сечањ, Житиште, Нови Бечеј и Нова Црња. Седиште управног округа је у Зрењанину.