Контакт aдреса - Трг слободе 10 23101 Зрењанин - Ел. пошта : kontakt@srednjobanatski.okrug.gov.rs Телефон: 023/530-295, 023/536-593
Осми колегијум са руководиоцима инспекција

Осми колегијум са руководиоцима инспекција

У седишту СРЕДЊОБАНАТСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА данас је одржан осми редовни састанак са руководиоцима републичких и покрајинских инспекција којим је руководила начелница Округа Снежана Вучуревић.

Посебно су разматрани извештаји о раду инспекција за претходни месец са акцентом на број извршених инспекцијских надзора и предузетим мерама.

Поједине инспекције су отпочеле са радом у апликацији еИнспектор, док неке инспекције још увек пролазе фазу обуке у овом програму који треба да олакша рад инспекторима и учини га експедитивнијим.

Kolegijum_SBUO_novembar2019
8. колегијум са инспекцијама

Инспекторима су и овог пута предочени подаци о стању и кретању предмета из еПисарнице уз препоруку да се појача ажурност у појединим сегментима имајући у виду крај текуће године.

Оставите одговор

СРЕДЊОБАНАТСКИ УПРАВНИ ОКРУГ налази се у северно-источном делу Србије одн. источном делу Војводине. Обухвата територију града Зрењанина и општина Сечањ, Житиште, Нови Бечеј и Нова Црња. Седиште управног округа је у Зрењанину.