Kontakt adresa - Trg slobode 10 23101 Zrenjanin - El. pošta : kontakt@srednjobanatski.okrug.gov.rs Telefon: 023/530-295, 023/536-593
Osmi kolegijum sa rukovodiocima inspekcija

Osmi kolegijum sa rukovodiocima inspekcija

U sedištu SREDNJOBANATSKOG UPRAVNOG OKRUGA danas je održan osmi redovni sastanak sa rukovodiocima republičkih i pokrajinskih inspekcija kojim je rukovodila načelnica Okruga Snežana Vučurević.

Posebno su razmatrani izveštaji o radu inspekcija za prethodni mesec sa akcentom na broj izvršenih inspekcijskih nadzora i preduzetim merama.

Pojedine inspekcije su otpočele sa radom u aplikaciji eInspektor, dok neke inspekcije još uvek prolaze fazu obuke u ovom programu koji treba da olakša rad inspektorima i učini ga ekspeditivnijim.

Kolegijum_SBUO_novembar2019
8. kolegijum sa inspekcijama

Inspektorima su i ovog puta predočeni podaci o stanju i kretanju predmeta iz ePisarnice uz preporuku da se pojača ažurnost u pojedinim segmentima imajući u vidu kraj tekuće godine.

Ostavite odgovor

SREDNJOBANATSKI UPRAVNI OKRUG nalazi se u severno-istočnom delu Srbije odn. istočnom delu Vojvodine. Obuhvata teritoriju grada Zrenjanina i opština Sečanj, Žitište, Novi Bečej i Nova Crnja. Sedište upravnog okruga je u Zrenjaninu.