Контакт aдреса - Трг слободе 10 23101 Зрењанин - Ел. пошта : kontakt@srednjobanatski.okrug.gov.rs Телефон: 023/530-295, 023/536-593
УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ ЗРЕЊАНИН

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ ЗРЕЊАНИН

Hачелница Средњобанатског округа , Снежана Вучуревић присуствовала је данашњој седници Парламента привредника, где је са градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем и Станков ПРЕДРАГОМ, председником Регионалне привредне коморе Зрењанин уручила традиционалне награде Регионалне привредне коморе Средњобанатског управног округа.

За посебан допринос развоју привреде региона награде Регионалне привредне коморе су ове године добили „Магус Интернационал“, у сектору индустрије, затим пољопривредно – рибарско друштво „Свети Никола“ из Сечња у сектору пољопривреде, а у сектору услуга награду је добио АД „ББ траде“ из Житишта.

За регионалног пословног лидера награде су добили Миомир Вршка, директор предузећа „Вршка прес“, и Милена Ђорђевић, директорка кафе пицерије „Ултра кафе“, која послује у саставу предузећа „Свиланит 023“.

SnezanaVucurevic_nagrade_RPKS
Награде РПК Зрењанин

Након уручења награда начелница Средњобанатског округа , Снежана Вучуревић је истакла да округ има веома добру и дугогодишњу сарадњу са Привредном комором Зрењанина.

Награде РПК Зрењанин
Награде РПК Зрењанин

Након свечаног дела седнице, чланови парламента су наставили рад у оквиру предвиђеног дневног реда. На дневном реду се нашао извештај о покренутим и реализованим законодавним иницијативама. Разматран је и план рада Регионалне привредне коморе за 2020. годину.

SnezanaVucurevic_nagrade_RPKS
Награде РПК Зрењанин
SnezanaVucurevic_nagrade_RPKS
Награде РПК Зрењанин

Иначе, данашњем догађају у Хотелу „Војводина“ присуствовао је и наш прослављени кошаркаш Дејан Томашевић.

Оставите одговор

СРЕДЊОБАНАТСКИ УПРАВНИ ОКРУГ налази се у северно-источном делу Србије одн. источном делу Војводине. Обухвата територију града Зрењанина и општина Сечањ, Житиште, Нови Бечеј и Нова Црња. Седиште управног округа је у Зрењанину.