ОДРЖАНА 53. СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

ОДРЖАНА 53. СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

      Начелница Средњобанатског управног округа и командант Окружног штаба за ванредне ситуације Снежана Вучуревић сазвала је за данас 53. редовну седницу Штаба за ВС.

У складу са усвојеним дневним редом на седници су разматрани Предлог Извештаја о раду Окружног штаба за ВС Средњобанатског управног округа Зрењанин за 2019. годину  и Предлог Плана рада за 2020. годину.

Предложени материјал је усвојен без примедби и исти ће бити прослеђен Републичком штабу за ванредне ситуације на разматрање и усвајање.

Седница окружног штаба
Седница окружног штаба
Седница окружног штаба
Седница окружног штаба

     Једна од тачака дневног реда односила се на разматрање стања и спремност субјеката у току зимског периода на територијама јединица локалних самоуправа Округа, о чему су извештаје поднели команданти локалних штабова за ванредне ситуације. На основу извештаја усвојен је закључак да су све локалне самоуправе на подручју Средњобанатског управног округа припремљене и да у случају проглашења ванредне ситуације, услед већих снежних падавина, могу да предузму одговарајуће превентивне и оперативне мере, у склопу јединственог система заштите и спасавања.

Оставите одговор