Контакт aдреса - Трг слободе 10 23101 Зрењанин - Ел. пошта : kontakt@srednjobanatski.okrug.gov.rs Телефон: 023/530-295, 023/536-593
ОДРЖАНА 7. СЕДНИЦА САВЕТА УПРАВНОГ ОКРУГА

ОДРЖАНА 7. СЕДНИЦА САВЕТА УПРАВНОГ ОКРУГА

Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић председавала је  данас седмој и уједно последњој седници Савета управног округа у текућој години, којој је поред редовних чланова Савета одн. градоначелника Зрењанина и председника општина,  присуствовао и државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Зоран Касаловић.

На седници су сумирани резултати рада Савета у текућој години у циљу сагледавања постојећих капацитета Округа и могућности успостављања боље и ефикасније сарадње, како са локалним самоуправама, тако и са осталим управним окрузима и надлежним министарствима. Разговор се водио и о предстојећим активностима и нацрту Предлога  годишњег плана рада Савета Средњобанатског управног округа за 2020. годину.

SnezanaVucurevic_sekretarKasalovic
7. седница Савета управног округа

Оставите одговор

СРЕДЊОБАНАТСКИ УПРАВНИ ОКРУГ налази се у северно-источном делу Србије одн. источном делу Војводине. Обухвата територију града Зрењанина и општина Сечањ, Житиште, Нови Бечеј и Нова Црња. Седиште управног округа је у Зрењанину.