ODRŽAN KOLEGIJUM SA INSPEKCIJSKIM SLUŽBAMA

ODRŽAN KOLEGIJUM SA INSPEKCIJSKIM SLUŽBAMA

Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević održala je danas sastanak sa rukovodiocima republičkih i pokrajinskih inspekcija vezano za njihovo funkcionisanje u novonastalim uslovima zbog proglašenja vanrednog stanja.

Na kraju sastanka je konstatovano da sve inspekcije nadležne za područje Okruga nesmetano funkcionišu i da je njihov rad organizovan u skladu sa preporukama Vlade RS i resornih ministarstva odn. pokrajinskih sekretarijata, shodno aktuelnoj situaciji.

Sledeći preporuke Vlade RS građanima i svim strankama preporučuje se da izbegavaju direktno obraćanje inspektorima, ukoliko to nije neophodno, te da komunikaciju sa njima ostvaruju putem telefonskih poziva, e – mejl porukama ili, eventualno, poštom.

Kolegijum sa inspekcijskim sluzbama
Kolegijum sa inspekcijskim službama

S obzirom da je u međuvremenu stupila na snagu „Odluka o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme“ („Službeni glasnik RS“, broj 30/2020) čiju primenu kontroliše Republička tržišna inspekcija,

građani sve uočene nepravilnosti u vezi primene ove Odluke na području Srednjobanatskog upravnog okruga mogu od danas da prijave na KOL CENTAR ( CALL CENTER ) Srednjobanatskog upravnog okruga na broj:

066/866-0-609

KOL CENTAR se odnosi za sve inspekcijske službe u našem okrugu.

Ostavite odgovor