ОДРЖАН ТРЕЋИ КОЛЕГИЈУМ СА ИНСПЕКЦИЈАМА

ОДРЖАН ТРЕЋИ КОЛЕГИЈУМ СА ИНСПЕКЦИЈАМА

Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић одржала је данас трећи по реду редовни колегијум са руководиоцима републичких и покрајинских инспекција надлежних за подручје Округа. У складу са дневним редом а након усвајања записника са претходног састанка, присутни инспектори су изнели податке о извршеним инспекцијским надзорима и предузетим мерама у претходном периоду у којем су радили у измењеним условима насталим након проглашења ванредног стања због епидемије заразе вирусом COVID -19.

    Све инспекцијске службе су организовале рад у складу са прописаним мерама и препорукама Владе и нису престајале са радом иако је у знатној мери ограничен непосредни контакт са странкама. Комуникација са странкама одвија се електронским путем или путем телефона као и путем поште. Странке се инспекцијама обраћају и преко посебног броја позивног центра који је Округ успоставио у ту сврху. По потреби инспектори обављају и теренски рад и одговарају на захтеве странака.

        Од дана проглашења ванредног стања Округ није престајао са радом и све време је на услузи и пружа подршку инспекторима у њихов раду.

Оставите одговор