You are currently viewing ОДРЖАН ЧЕТВРТИ КОЛЕГИЈУМ СА ИНСПЕКЦИЈАМА

ОДРЖАН ЧЕТВРТИ КОЛЕГИЈУМ СА ИНСПЕКЦИЈАМА

Начелница округа Снежана Вучуревић одржала је данас четврти редовни колегијум са руководиоцима републичких и покрајинских инспекција надлежних за подручје Средњобанатског управног округа. Након упознавања са дневним редом и усвајања записника са претходног колегијума, руководиоци инспекцијских служби презентовали су податке о активностима које су обављали за време трајања ванредног стања као и након његовог укидања. 

Четврти колегијум са инспекцијама

У специфичним околностима проглашеног ванредног стања због епидемије заразе вирусом COVID -19, све инспекције су свој рад прилагодиле новонасталој ситуацији и приоритет дали активностима у циљу спровођења мера Владе РС и налога надлежних министарстава и покрајинских секретаријата.

        У извештајима инспектора такође је констатовано да није било већих проблема у раду те да су им начелница и Стручна служба Округа све време били на располагању и пружали потребну подршку. Од укидања ванредног стања, са нешто измењеним плановима рада, инспекције се полако враћају редовним активностима и вршењу инспекцијских надзора као и непосредној комуникацији са странкама, која је у претходном периоду била редукована.

Оставите одговор