ОДРЖАНА 58. СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

У Барокној сали Градске управе Зрењанин данас је одржана 58. седница Окружног штаба за ванредне ситуације Средњобанатског управног округа. Седницом је председавала Снежана Вучревић, начелница Округа и командант Окружног штаба.


ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Штаб је разматрао актуелну ситуацију не тереторији Округа након укидања ванредног стања на територији Републике Србије уведеног због епидемије вируса COVID19 као и извештај о раду Окружног штаба непосредно пре и за време ванредног стања.


Штаб средњобанатски округ
ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Штаб средњобанатски округ
ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Након поднетих извештаја закључено је да је епидемиолошка ситуација у Округу под контролом а стање у здравственом систему стабилно. Штабови за ванредне ситуације на територији Средњобанатског управног округа су у току ванредног стања пратили ситуацију на терену, брзо и ефикасно реаговали и правовремено доносили наредбе, закључке и препоруке у циљу спровођења и контроле спровођења мера Владе РС на територији надлежности штабова.

С обзиром да епидемија вирусом COVID19 још није одјављена, начелница Округа и командант Окружног штаба Снежана Вучуревић апеловала је на грађане и медије да и даље поштују мере заштите које су на снази. На крају седнице захвалила се члановима Штаба на доброј организацији и одговорном понашању у актуелној ситуацији.

%d bloggers like this: