ODRŽANA 58. SEDNICA OKRUŽNOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

ODRŽANA 58. SEDNICA OKRUŽNOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

U Baroknoj sali Gradske uprave Zrenjanin danas je održana 58. sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Srednjobanatskog upravnog okruga. Sednicom je predsedavala Snežana Vučrević, načelnica Okruga i komandant Okružnog štaba.

ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Štab je razmatrao aktuelnu situaciju ne teretoriji Okruga nakon ukidanja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije uvedenog zbog epidemije virusa COVID19 kao i izveštaj o radu Okružnog štaba neposredno pre i za vreme vanrednog stanja.

Štab srednjobanatski okrug
ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE
Štab srednjobanatski okrug
ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Nakon podnetih izveštaja zaključeno je da je epidemiološka situacija u Okrugu pod kontrolom a stanje u zdravstvenom sistemu stabilno. Štabovi za vanredne situacije na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga su u toku vanrednog stanja pratili situaciju na terenu, brzo i efikasno reagovali i pravovremeno donosili naredbe, zaključke i preporuke u cilju sprovođenja i kontrole sprovođenja mera Vlade RS na teritoriji nadležnosti štabova.

S obzirom da epidemija virusom COVID19 još nije odjavljena, načelnica Okruga i komandant Okružnog štaba Snežana Vučurević apelovala je na građane i medije da i dalje poštuju mere zaštite koje su na snazi. Na kraju sednice zahvalila se članovima Štaba na dobroj organizaciji i odgovornom ponašanju u aktuelnoj situaciji.

Ostavite odgovor