You are currently viewing ОДРЖАН ПЕТИ КОЛЕГУЈУМ СА РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ СЛУЖБИ

ОДРЖАН ПЕТИ КОЛЕГУЈУМ СА РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ СЛУЖБИ

Начелница Округа Снежана Вучуревић је  данас одржала пети редовни колегијум са руководиоцима републичких и покрајинских инспекција надлежних за подручје Средњобанатског управног округа.

Након упознавања са дневним редом и усвајања записника са претходног колегијума, руководиоци инспекцијских служби презентовали су податке о активностима које су обављали у претходном периоду.

okrug kolegijum 004
Састанак у Средњобанатском управном округу

Осим редовних и ванредних контрола, поједине инспекције  упоредо су вршиле надзоре над применом против епидемијских мера у складу са упуством и смерницама Координационе комисије за инспекцијски надзор и Радне групе за сузбијање ширења заразе Ковид-19. Санитарна инспекција у сарадњи са комуналном инспекцијом и комуналном милицијом након 20ч је вршила контролу поседовања  Ковид сертификата у угоститељским објектима, кладионицама и салама за прославе. Констатовано је да грађани  у већини случајева  поштују  прописане противепидемијолошке  мере, па самим тим  и  број изречених мера је смањен.

okrug kolegijum 013
Састанак у Средњобанатском управном округу
okrug kolegijum 014
Састанак у Средњобанатском управном округу

Републичке и покрајинске инспекције надлежне за Округ раде у складу са годишњим планом рада и налозима надлежних министарстава.

Оставите одговор