Приказ архиве вести - листа

Пријем за новинаре

Уторак, 22. децембар 2015. год. - Начелник Средњобанатског управног округа Душан Шијан данас је поводом завршетка 2015. године и предстојећих новогодишњих и божићних празника, у седишту Округа, организовао пријем за новинаре. Овом приликом сумирани су резултати рада Округа и истакнуте све значајне активности предузимане током године у циљу решавања проблема и побољшања услова живота и рада у нашој средини а о чему су припадници локалних и државних медија имали могућност да извештавају. У даљем обраћању начелник Шијан је, захваљујући им се на сарадњи, изразио пуно разумевање за тежак рад новинара и обећао да ће он лично и у наредном периоду бити отворен за сва њихова питања. Било је приметно да је задовољство успешном сарадњом обострано као и жеља да она буде још шира и непосреднија.

Представницима медија, на крају пријема, упућене су честитке и лепе жеље за Нову 2016. годину и подељени пригодни, симболични поклони.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©