Приказ архиве вести - листа

Начелник округа у посети Српско-руском хуманитарном центру у Нишу

Четвртак, 3. март 2016. год. - На позив директора Српско-руског хуманитарног центра у Нишу г-дина Б. Гламочлије начелник Средњобанатског управног округа Душан Шијан у пратњи начелника Одељења за ванредне ситуације МУП-а у Зрењанину Горана Марјановића и Миодрага Богуновића, из градске управе Зрењанина задуженог за ГИЗ, били су данас у узвратној посети овом Центру. Том приликом настављени су разговори о могућностима конкретне сарадње и евентуалне помоћи овог Центра у вези набавке опреме потребне за функционисање у случају ванредних ситуација. Разговору је присуствовао и г-дин В.Н. Власенко, кодиректор Српско-руског хуманитарног центра.

На крају састанка договорено је да се са свим службама задуженим за послове ванредних ситуација у јединицама локалних самоуправа са подручја Средњобанатског управног округа успостави видео линк са овим Центром у Нишу. На крају посете домаћини су гостима из Зрењанина показили магацин са расположивом опремом и другим средствима неопходним за реаговање у случају поплава и других ванредних ситуација.

 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©