Начелница управног округа угостила колеге из других округа

Четвртак, 2. март 2017. год. - Начелници Јужнобанатског, Севернобанатског и Јужнобачког управног округа, Данијела Лончар, Никола Лукач и Милан Новаковић, били су данас гости начелнице Средњобанатског управног округа Снежане Вучуревић. Ранији заједнички предлог да се начелници управних округа, за почетак са територије АП Војводине а касније и осталог дела Републике Србије, повремено састају и разматрају актуелна питања у функционисању управних округа почео је са реализацијом. 

На састанку се разговарало о начину решавања појединих питања из надлежности округа, побољшања квалитета пружања услуга странкама као и обезбеђивања бољих услова рада инспекцијских служби, комуникација и сарадња са њима. Сагледавање могућности јачања улоге управних округа у систему државне управе у корист свих грађана, такође је била тема разговора начелника ових округа као и сугестија да се о овим темама разговара и на вишим нивоима, почев од надлежног Министарства државне управе и локалне самоуправе.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©