Актуелности

У Житишту одржан први сајам запошљавања

Петак, 2. јун 2017. год.- У организацији општине Житиште и зрењанинске филијале Националне службе за запошљавање Републике Србије у овој општини је одржан први Сајам запошљавања. У Дому културе где је Сајам био организован учешће је узело 14 послодаваца који су понудили око 180 слободних радних места. Незапослени грађани су искористили прилику да остваре директне контакте са послодавцима, представе се и предају им своју радну биографију.Обе стране су такође могле да се информишу у вези актуелних програма НСЗ за подстицање запошљавања.

На отварању Првог сајма запошљавања у Житишту, којем су осим заинтересованих грађана присуствовали представници ликалне управе, начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић и представници НСЗ, обратила се председница општинског Локалног савета за запошљавање Јелена Травар Миљевић, председник општине Житиште Митар Вучуревић и директор НСЗ Републике Србије Зоран Мартиновић.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©