Приказ архиве вести - листа

Начелница округа обишла Одељење за ванредне ситуације и Ватрогасно-спасилачки батаљон у Зрењанину

Петак, 16. јун 2017. год. - Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић посетила је данас Одељење за ванредне ситуације МУП-а у Зрењанину и Ватрогасно-спасилачки батаљон и разговарала са начелником Одељења Гораном Марјановићем и командантом Батаљона Браниславом Милосављевићем о актуелним активностима на заштити стрних усева од пожара. 

У циљу заштите стрних усева, Одељење за ванредне ситуације упутило је свим месним заједницама на подручју Округа допис и решење са наложеним мерама и обавезама свих физичких и правних лица, предузетника и пољопривредника који врше жетвене радове да пре жетве предузму посебне  мере заштите од пожара и да у сарадњи са месним добровољним друштвима организују дежурство.

С обзиром на чињеницу да у току године на подручју Средњобанатског округа буде од 700 до 1000 интервенција, са овог састанка је упућен апел становништву да не пале стрњишта и остале остатке од усева, уз посебно упозорење да су казне у том случају велике и да се за физичка лица крећу од 10.000 до 50.000 динара а за правна лица и до 500.000 дианара.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©