Састанак начелника Управних округа у Кикинди

Четвртак, 27. јул 2017. год. - У Кикинди, седишту Севернобанатског управног округа, јуче је одржан радни састанак начелника свих Управних округа са подручја АП Војводине, којем су присуствовали Снежана Вучуревић, начелница Средњобанатског управног округа, Милан Новаковић, начелник Јужнобачког управног округа, Данијела Лончар, начелница Јужнобанатског управног округа, Драги Вучковић, начелник Севернобачког управног округа, Душан Маријан, начелник Западнобачког управног округа и домаћин састанка Никола Лукач, начелник Севернобанатског управног округа.

На састанку се највише разговарало о статусу и функционисању управних округа и проблемима са којима се сусрећу у свом раду и редовним активностима као и у координацији са другим државним органима  а у циљу постизања веће ефикасности и рационалности у раду служби управних округа.

На крају састанка прихваћен је предлог да се начелници Управних округа са подручја Војводине редовно састају, једном у два месеца, и размењују своја искуства, предлоге и мишљења.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©