Италијански привредници посетили Зрењанин

Субота, 23. септембар 2017. год. - У Барокној сали Градске куће у Зрењанину одржан је пословни састанак представника италијанских компанија, српских привредника, Развојне агенције Војводине, Средњобанатског управног округа и Града Зрењанина. Циљ овог скупа је упознавање са могућностима инвестирања, како у Зрењанину, тако и у целој Војводини. Представници Града Зрењанина су нагласили да постоји позитивно искуство са италијанским инвеститорима, јер у Зрењанину већ послију компаније као што су "Фулгар", "Техноструктура", "Модитал``и делом фабрика коже "Дафар", који могу бити најбољи промотери услова пословања у нашој средини. Гостима су предочени конкретни потенцијали, услови и погодности улагања у индустријским зонама у Зрењанину.

На челу италијанске делегације био је Марко Цани, члан Европског парламента, који је изразио задовољство овим скупом и добродошлицом и изразио очекивања да ће ова посета дати резултате и омогућити нове инвестиције италијанских привредника у Србији, па и у Зрењанину.

У склопу посете за италијанске инсвеститоре и остале учеснике скупа организован је обилазак индустријске зоне "Југоисток" и неколико италијанских фабрика које послују у нашем граду.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©