Зимске службе у Средњобанатском округу спремне за зиму

Среда, 6. децембар 2017. год. - Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић и начелник Одељења за ванредне ситуације МУП-а у Зрењанину Горан Марјановић обишли су зимске службе и у осталим општинама Округа, након што су недавно посетили јавна комунална предузећа Града Зрењанина и Новог Бечеја задужених за деловање у зимском периоду. 

Посетом је обухваћено предузеће ``МлаМарМо``у Лукићеву које је општина Сечањ ангажовала за чишћење снега и одржавање улица и локалних путева у зимском периоду и предузеће ``Еко-градња`` у Зрењанину, које располаже савременом механизацијом којом ће, поред зимске службе ЈКП ``Чистоћа и зеленило``, одржавати улице у Зрењанину али ове зиме и магистралне и регионалне саобраћајнице на територији града.

За одржавање улица и путева у општини Нова Црња задужена је зимска служба ЈКП ``8. август``из Српске Црње, као и претходних година. Директор предузећа је начелници Округа потврдио да је механизација исправна и да су набављене потребне количине соли и ризле за посипање путева и да уз довољан број радника спремно дочекују зиму.

У општини Житиште ЈП ``Развој`` је надлежно за чишћење снега и одржавање улица, како у Житишту, тако и осталим насељеним местима у овој општини. У разговору са директором предузећа потврђена је спремност и исправност расположиве механизације и набавка соли.

Након обиласка свих зимских служби и предузећа са којима су општине потписале уговоре о одржавању улица и путева у зимском периоду, констатовано је потпуна спремност и опремљеност за деловање у зимском периоду, у погледу људства и стручног кадра, механизације и потребног материјала.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©