Први Сајам задругарства у Зрењанину

Четвртак, 22. март 2018. год. - У Зрењанину се од 22. до 24. марта у хали Медисон, под покровитељством Владе Републике Србије, Кабинета министра без портфеља задуженог за регионални развој и рад јавних предузећа и Српске академије наука, одржава Сајам земљорадничког задругарства и младих домаћина села Србије по називом ``Младенци``.Тродневна сајамска манифестација одржава се у знаку бројних научно - стручних предавања као и презентовања појединачних аграрних програма, пројеката, производа и артикала и дегустације прехрамбених производа, уз културно-уметнички програм.

Сајам је свечано отворио министар без портфеља Милан Кркобабић, који је заједно са академиком Драганом Шкорићем, председником Академијског одбора за село САНУ, претходно присуствовао пријему и састанку са градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем, начелницом Средњобанатског управног округа Снежаном Вучуревић и замеником градоначелника Сашом Сантовцем, а затим разговарао и са представницима земљорадничких и других задруга, институција и асоцијација задужених за пољопривреду.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©