Додељена признања ``Капетан Миша Анастасијевић``

Зрењанин, 8. јун 2018. год. - У зрењанинском Народном позоришту данас су свечано, 18 пут по реду, уручена признања ``Капетан Миша Анастасијевић``добитницима са подручја Баната. Признање (Плакета и Златник са ликом великог српског трговца и добротвора из 19. века Капетана Мише Анастасијевића) се додељује заслужним појединцима и привредним и друштвеним субјектима који су оцењени и вредновани као најбољи у области предузетничког стваралаштва, које у оквиру пројекта ``Пут ка врху`` заједно организују Медиа Инвент Нови Сад, Универзитет у Новом Саду и Привредна комора Војводине.

На почетку свечаности, у име домаћина присутнима се обратила начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић и двадесет двојици добитника честитала на овом признању којим се још једном  потврђује да овај регион има успешне, даровите, предузимљиве и успешне појединце и колективе.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©