Пријем за најуспешније ђаке основних и средњих школа у Округу

Петак, 22. јун 2018. год. - У Барокној сали Градске куће Града Зрењанина начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић приредила је данас свечани пријем за најуспешније ђаке основних и средњих школа са подручја Округа који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима по календару Министарства просвете, науке и културе.

 На свечаности коју је Средњобанатски управни округ организовао заједно са Школском управом у Зрењанину, успешним ђацима, наставницима и професорима који су их припремали за такмичења, и родитељима, честитке су упутиле начелница Округа Снежана Вучуревић и начелница Школске управе Снежана Олушки Влачић. Уз подршку и искрене жеље да сви буду још бољи и успешнији и пре свега постану добри људи, ученицима и наставницима су подељени скромни поклони.

Укупно су награђена 152 ученика из 14 основних и 6 средњих школа са подручја Средњобанатског управног округа и њихових 80 наставника и професора.

 

| ?????????????? ??????? ????? ????????, ??? ??????? 10 ???: 023/530-295. |   *** ?????? ????????? *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©