Приказ архиве вести - листа

Нова Црња и Житиште спремно дочекују зиму

Среда, 28. новембар 2018. год. - Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревућ и начелник Одељења за ванредне ситуације МУП - а у Зрењанину Горан Марјановић и данас су наставили са обиласком општина са подручја Округа и непосредно се уверили у спремност локалних зимских служби за наступајућу зимску сезону.

У општини Нова Црња одржавање путева поверено је ЈКП ``8. август`` из Српске Црње које располаже са свом потребном механизацијом и опремом као и залихама ризле и соли за посипање путева. У општини Житиште ови послови поверени су ЈКП ``Развој``из Житишта, чији директор је такође потврдио да служба има све што им је потребно за чишћење и одржавање путева тако да сезону дочекују без проблема.

На крају обиласка свих предузећа која су на подручју Средњобанатског управног округа ангажована од стране локалних самоуправа за бригу о путевима у наредном зимском периоду, као командант Окружног штаба за ванредне ситуације начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић закључила је да су професионално и детаљно сагледани сви капацитети и израђени оперативни планови за одржавање локалне путне инфраструктуре.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©