Приказ архиве вести - листа

Обележен 1. март, Међународни дан цивилне заштите

Петак, 1. март 2019. год. - Поводом 1. марта, Међународног дана цивилне заштите, у Барокној сали Градске куће одржана је заједничка свечана седница Штаба за ванредне ситуације Средњобанатског управног округа и Одељења за ванредне ситуације МУП-а Зрењанин, којој су присуствовали и представници Војске Србије - Гарнизона у Зрењанину, Министарства унутрашњих послова ПУ Зрењанин, Црвеног крста, припадници јединица цивилне заштите и Ватрогасно - спасилачког батаљона и других организација и асоцијација.

На свечаности су говорили Снежана Вучуревић, начелница Средњобанатског управног округа и командант Окружног штаба за ванредне ситуације, Душко Радишић, помоћник градоначелника Зрењанина и Горан Марјановић, начелник Одељења за ванредне ситуације МУП- а у Зрењанину, који је презентовао резултате рада и акција на заштити и спасавању људи и имовине током претходне године.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©