Влада Републике Француске одликовала некадашњег директора Млекопродукта Живанка Радованчева

Уторак, 14. мај 2019. год. - Влада Републике Француске одликовала је данас Живанка Радованчева, некадашњег директора и актуелног саветника компаније Млекопродукт у Зрењанину, ореденом за заслуге у области пољопривреде, који му је лично уручио амбасадор Француске у Србији Фредерик Мондолони.

Свечаности у француској амбасади присуствовали су министри привреде Горан Кнежевић, државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић, енергетике и рударства Александар Антић, министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику Славица Ђукић Дејановић, такође и начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић и градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић са сарадницима.

Млекопродукт је једна од најстаријих компанија која се већ 70 година бави производњом сира и других производа од млека а од 2004. године је у саставу француске групације Bongrain, данас Savencia fromage & dairy, која је један од највећих прерађивача млека, други у Француској и четврти у свету.

 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©