Подршка младима у Житишту кроз пројекат ``Изабери своју будућност``

Четвртак, 23. мај 2019. год. - Канцеларија за младе општине Житиште, уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и општине Житиште, реализовала је данас последњу фазу пројекта Инфо дан ``Изабери своју будућност``. Присутним ученицима и њиховим родитељима професори шест средњих школа из Зрењанина и једне средње школе из Српске Црње представили су наставне програме и предности уписа различитих профила у њиховим школама. 

Скупу су се обратили и начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић, заменик председника општине Житиште Ђорђе Жужа, директорка основне школе ``Свети Сава``из Житишта, у чијим просторијама је представљен овај пројекат, а испред Покрајинског секретаријата за спорт и омладину присутне је поздравио заменик секретара Драган Милић.

Инфо дан ``Изабери своју будућност``, као подршка ученицима у циљу одабира одговарајуће средње школе у даљем образовању, претходно је одржан и у школама у Банатском Карађорђеву и Српском Итебеју.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©