ОДРЖАН КОЛЕГИЈУМ СА ИНСПЕКЦИЈСКИМ СЛУЖБАМА

Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић одржала је данас састанак са руководиоцима републичких и покрајинских инспекција везано за њихово функционисање у новонасталим условима због проглашења ванредног стања.

На крају састанка је констатовано да све инспекције надлежне за подручје Округа несметано функционишу и да је њихов рад организован у складу са препорукама Владе РС и ресорних министарства одн. покрајинских секретаријата, сходно актуелној ситуацији.

Следећи препоруке Владе РС грађанима и свим странкама препоручује се да избегавају директно обраћање инспекторима, уколико то није неопходно, те да комуникацију са њима остварују путем телефонских позива, е – мејл порукама или, евентуално, поштом.


Колегијум са инспекцијским слузбама
Колегијум са инспекцијским службама

С обзиром да је у међувремену ступила на снагу „Одлука о ограничењу висине цена основних животних намирница и заштитне опреме“ („Службени гласник РС“, број 30/2020) чију примену контролише Републичка тржишна инспекција,

грађани све уочене неправилности у вези примене ове Одлуке на подручју Средњобанатског управног округа могу од данас да пријаве на КОЛ ЦЕНТАР ( ЦАЛЛ ЦЕНТЕР ) Средњобанатског управног округа на број:

066/866-0-609

КОЛ ЦЕНТАР се односи за све инспекцијске службе у нашем округу.

блоггерс лике тхис: