ОДРЖАН ПРВИ КОЛЕГИЈУМ СА РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈА

Данас је у седишту Округа начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић одржала први колегијум са руководиоцима инспекцијских служби у текућој години.

На састанку су разматрани појединачни извештаји о раду инспекција у претходном периоду као и годишњи извештај о раду Стручне службе управног округа.

Осим редовних и ванредних контрола, већи део инспекција надлежних за Округ,  додатно је био ангажован у координисаним појачаним и циљаним инспекцијским надзорима над применом противепидемијских мера, у циљу сузбијања ширења вируса Ковид-19.


сбуо 01
Састанак у Средњобанатском управном округу

У току претходна три месеца ове инспекције су извршиле укупно 663 надзора а против прекршилаца прописаних мера поднеле су прекршајне захтеве и изрекле прекршајне налоге.


сбуо 03
Састанак у Средњобанатском управном округу

С обзиром на актуелну епидемиолошку ситуацију и у наредном периоду ће се наставити са појачаним контролама свих објеката и догађаја који су ризични у погледу примене противепидемијских мера, што се осим на републичке инспекције односи и на инспекције локалних самоуправа, које су у претходна три месеца извршиле 2896 надзора.

У свим тим активностима начелница и стручна служба Округа учествују у координацији, планирању и пружању административно текничке подршке инспекцијама.

блоггерс лике тхис: