You are currently viewing ОДРЖАНА 62. СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

ОДРЖАНА 62. СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

У БАРОКНОЈ САЛИ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ЗРЕЊАНИН ДАНАС ЈЕ ОДРЖАНА 62. СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ СРЕДЊОБАНАТСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА.

СЕДНИЦОМ ЈЕ ПРЕДСЕДАВАЛА НАЧЕЛНИЦА СНЕЖАНА ВУЧУРЕВИЋ, НАЧЕЛНИЦА ОКРУГА И КОМАНДАНТ ОКРУЖНОГ ШТАБА.

stab vs okrug 001
Састанак у Средњобанатском управном округу

Штаб је разматрао актуелну епидемиолошку ситуацију на територији Округа. О тренутној епидемиолошкој ситуацији извештаје су поднели др Радивој Филипов, др Предраг Рудан, др Здравко Ждрале и др Данијела Рацков.

Након поднетих извештаја  закључено је да се на територији Средњобанатског управног округа  Зрењанин, бележи значајан број оболелих од корона вируса на дневном нивоу.

stab vs okrug 006
Састанак у Средњобанатском управном округу
stab vs okrug 004
Састанак у Средњобанатском управном округу

У општој болници  „Ђорђе Јовановић“  ситуација је у складу са тренутном  епидемиолошком ситуацијом, бележи се велики број пријема.

 

Неопходно је  доследно спровођење преветнтивних мера, те да се грађани и даље придржавају  прописаних мера заштите у циљу спречавања ширења вируса  КОВИД 19 и да се грађани у што већем броју  вакцинишу.

Начелник Одсека за ванредне ситуације ПУ Зрењанин Горан Марјановић је изнео предлог годишшњег Плана  рада Окружног штаба за ванредне ситуације  Средњобанатског управног округа  Зрењанин за 2022.годину који ће бити прослеђен Републичком штабу за ванредне ситуације на разматрање и усвајање.

stab vs okrug 008
Састанак у Средњобанатском управном округу
stab vs okrug 003
Састанак у Средњобанатском управном округу

Оставите одговор