ОДРЖАН ПЕТИ КОЛЕГУЈУМ СА РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ СЛУЖБИ

Начелница Округа Снежана Вучуревић је  данас одржала пети редовни колегијум са руководиоцима републичких и покрајинских инспекција надлежних за подручје Средњобанатског управног округа.

Након упознавања са дневним редом и усвајања записника са претходног колегијума, руководиоци инспекцијских служби презентовали су податке о активностима које су обављали у претходном периоду.


округ колегијум 004
Састанак у Средњобанатском управном округу

Осим редовних и ванредних контрола, поједине инспекције  упоредо су вршиле надзоре над применом против епидемијских мера у складу са упуством и смерницама Координационе комисије за инспекцијски надзор и Радне групе за сузбијање ширења заразе Ковид-19. Санитарна инспекција у сарадњи са комуналном инспекцијом и комуналном милицијом након 20ч је вршила контролу поседовања  Ковид сертификата у угоститељским објектима, кладионицама и салама за прославе. Констатовано је да грађани  у већини случајева  поштују  прописане противепидемијолошке  мере, па самим тим  и  број изречених мера је смањен.


округ колегијум 013
Састанак у Средњобанатском управном округу

округ колегијум 014
Састанак у Средњобанатском управном округу

Републичке и покрајинске инспекције надлежне за Округ раде у складу са годишњим планом рада и налозима надлежних министарстава.

блоггерс лике тхис: