ИНСПЕКЦИЈЕ

Инспекције – Инспекцијске службе

На територији Средњобанатског управног округа функционишу окружне подручне јединице ( инспекције ) следећих министарстава и покрајинских секретаријата:

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ
– Пољопривредна инспекција
– Фитосанитарна инспекција
– Ветеринарска инспекција

МИНИСТАРСТВО ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА
– Инспекција рада

МИНИСТАРСТВО ТРГОВИНЕ, ТУРИЗМА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈА
– Тржишна инспекција
– Туристичка инспекција

МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА
–  Здравствена инспекција

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА
–  Школска управа

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА УРБАНИЗАМ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
–  Инспекција заштите животне средине

6 Comments

 1. Nisam dobio mail veterinarske inspekcije u Zrenjaninu, ali kao što mi je rečeno, svaka prepiska odavde će biti prosleđena onome kome je poruka upućena. Naime (ukratko), već dve god. koliko idem na novo radno mesto, viđam na jednom istom mestu u jednoj firmi u Zrenjaninu zavezanog psa koji uvek oskudeva u vodi i hrani, a da ne pričamo kad je poslednji put protegnuo noge. Voleo bih da se stane na put zlostavljanju životinja i nadam se da će te mi se obratiti na mail: branislavstojanovic@ymail.com i rešiti ovaj problem. Uputiću Vas koja je firma u pitanju i poslaću Vam sliku. Nadam se da postoje još dobrih ljudi i da se ovaj monstruozni čin “dobrih domaćina” biti zaustavljen i pravedno sankcionisan. Svako dobro.

 2. Kako se može zakazati prijem kod poljopreivredne inspekcije tj kod g-dina Miro Međe kada se na tel. 023 530-662 niko ne javlja_?
  Očekujem Vaš odgovor!

  Hvala!

 3. Порески инспектор није одрадио свој део посла за који уредно прима плату од државе. Пријављено је систематско кршење закона – утаја пореза. Власник пекаре Јабука – Неби Ченај – крши закон неиздавањем фискалног рачуна. Чак ни на захтев купца не издаје се фискални рачун, него нека ,,ПОРУЏБИНА“.
  Од пријаве је прошло више од 5 месеци. Пекара и даље ради, није била затворена ни један дан.
  Зашто инспектор није одрадио свој посао? Да је ушао НЕНАЈАВЉЕН, у било које доба дана, не би добио рачун, јер га никада ни не издају, чак ни на захтав купца.

 4. Molim vas da dodjete u selo Medja da sankcionišete Šutović Dragana on drži kafanu pardanj u selu niti kome šta plaća niti izdaje račune prodaje duvan i rade do 4 ujutru,zar je to pravna država pitamo se… ako vi nebudete preduzeli nešto mi će mo se žaliti na višem nivou.. unapred hvala.

 5. Poštovani, zamolila bih Vas da potražite gazdaricu firme Bravarija Varga u Zrenjaninu, u kojoj joj radi muž sa jos par radnika i da sankcionisete iste, jer uredno imaju račun na kojem se prikazuje priliv novca za posao koji obavljaju, a ni jedan zaposleni im nije prijavljen! I isto tako, da napomenem, radnike ne isplacuju.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *