ПРЕДСТАВЉАЊЕ ИПАРД II ПРОГРАМА

Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић присуствовала је данас састанку у организацији Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде на којем је представљен Ипард II, програм за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава, општи и посебни услови прихватљивости, поступак, права и обавезе корисника.


Састанак у Пољопривредном клубу

 С обзиром да је циљ програма унапређење подстицаја у пољопривреди, претходно је Министарство консултовало пољопривреднике, удружења и задруге, како би и сами својим предлозима, сугестијама и коментарима допринели мерама подршке пољопривредницима. Министарство је у том циљу припремило анализу поднетих захтева за мере руралног развоја по управним окрузима, предлоге Пољопривредних стручних служби, статистику старосне струкруре носилаца газдинстава и структуру остварене вредности пољопривредне производње по регионима у Србији за претходни период.

 Састанком, који је одржан је у Београду, у Пољопривредном клубу, председавао је помоћник министра пољопривреде Александар Богићевић. 

Средњобанатски  управни округ у наредном периоду усмериће своје капацитете на праћење јавних позива и подстицање аплицирања и коришћења средстава, како из националних, тако и Ипард програма.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *