ОБИЛАЗАК РАДОВА  НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ У ЗРЕЊАНИНУ

Данас је  председник Покрајинске Владе Игор Мировић био у посети граду Зрењанину. Са градоначелником Симом Салапуром и његовим сарадницима  обишли су  Градски стадион  на ком су у току радови у оквиру друге фазе реконструкције.

Подсећамо да је, у оквиру прве фазе реконструкције, изграђена тартан атлетска стаза и атлетско борилиште по стандардима Светске атлетске федерације и монтирано рефлекторско осветљење за потребе атлетских такмичења. У оквиру друге фазе, чија је реализација у току, планирана је реконструкција трибина, новинарске ложе и ограде око стадиона, реконструкција свлачионица, фудбалског терена, постављање другог нивоа расвете и извођење низа грађевинских, столарских, тесарских и електронсталационих радова, ради обезбеђивања комплетне функционалности објекта. 

Обиласку радова у Зрењанину присуствовали су и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић, начелник Средњобанатског округа Предраг Рађеновић, као и генерална секретарка Спортског савеза града Зрењанина Вукосава Ђапић Атанацковић и директор Јавне установе “Спортски објекти” Данијел Шебез. 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *