ОДРЖАНА 4. СЕДНИЦА САВЕТА ОКРУГА

У  седишту Средњобанатског управног округа  одржана је данас четврта седница Савета округа  у текућој години. Саветом којим је председавао начелник округа Предраг Рађеновић, присуствовали су градоначелник Зрењанина Симо Салапура, председници општина Владимир Бракус, Саша Максимовић и Небојша Мељанац, заменик председника општине Сечањ Милан Грубор,  начелница општинске управе Нова Црња Вања Равић и Кристина Слапура директорица Пољопривредне стручне службе у Зрењанину.

savet okruga 22122022 001

 У складу са предложеним дневним редом  присутни су разматрали нацрт  Предлога плана рада Савета СБУО за 2023.годину , као и о могућностима  што боље и ефикасније сарадње Округа са  локалним самоуправама. На састанку су сумирани резултати надзора инспекцијских служби за претходни период.

Директорица Пољопривредне стручне службе у Зрењанину Кристина Салапура је присутне упознала са динамиком спровођења Јавног конкурса поделе меркантилног кукуруза за узгајиваче млечних раса говеда. Истакла је важност спровођења акције поделе кукуруза по пристизању ранг листа, а све у циљу да се помогне произвођачима. Подела кукуруза ће се вршити током јануара месеца по утврђеном распореду за сваког произвођача.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *