ОДРЖАНА  70. СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Начелник Средњобанатског управног округа и командант Окружног штаба за ванредне ситуације  Предраг Рађеновић сазвао  је данас 70. седницу Штаба за Ванредне ситуације.

 

Дана 06.новембра 2023. године, са почетком у 09,00 часова, одржана је 70. седница Окружног штаба за ванредне ситуације Средњобанатског управног округа Зрењанин, на којој је разматранo стање, спремност и припрема субјеката за наилазећи зимски период у јединицама локалних самоуправа на територији Средњобанатског  управног округа Зрењанин и Предлог Годишњег плана рада Окружног штаба за ванредне ситуације Средњобанатског управног округа Зрењанин за 2024. Годину.

На основу наведених информација, закључено  је  да су све јединице локалних самоуправа на територији Средњобанатског управног округа Зрењанин припремљене да у случају проглашења ванредне ситуације, услед већих снежних падавина, предузму одговарајуће превентивне и оперативне мере, у склопу јединственог система заштите и спасавања.

Усвојен је Предлог Годишњег плана рада Окружног штаба за ванредне ситуације Средњобанатског управног округа Зрењанин за 2024. годину .

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *