Актуелности

У Зрењанину завршена ``Песничка штафета 2017.``

Петак, 7. април 2017. год. - У сали Културног центра у Зрењанину данас је одржана завршна свечаност манифестације ``Песничка штафета 2017.``на којој су награђени аутори најбољих песама и додељене специјалне награде најбољим организаторима програма одржаних у основним школама Средњег Баната и општине Тител.

``Песничка штафета 2017.`` у организацији Градске народне библиотеке ``Жарко Зрењанин`` у Зрењанину традиционално је одржана 43. пут по реду и трајала је од 27. марта до 7. априла. У том периоду штафета са овогодишњим гостујућим песником Пером Зупцем обишла је 61 школу уз активно учешће 3.000 основношколаца. Циљ ове манифестације која се поред ``Змајевих дечјих игара`` убраја у традиционално  најдуже има за циљ подстицање и афирмацију стваралаштва деце и писане речи намењене деци.

У склопу манифестације данас је у Градској кући уприличен и пријем за песника Перу Зупца у присуству начелнице Средњобанатског управног округа Снежане Вучуревић и директора Градске народне библиотеке у Зрењанину Милана Бјелогрлића.

 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©