Приказ архиве вести - листа

Министарка Зорана Михајловић обишла радове на путу Ниви Сад - Зрењанин

Петак, 7. април 2017. год.- У склопу обнове саобраћајне инфраструктуре у Републици Србији данас су започети радови на деоници пута Нови Сад - Зрењанин, од жабаљске петље до Зрењанина. Радове је обишла Зорана Михајловић, потпреседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, заједно са министром привреде Гораном Кнежевићем. директором ЈП ``Путеви Србије``, директором Европске банке за обнову и развој у Србији Данијелом Бергом, из чијих средстава се финансирају радови, градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем и начелницом Средњобанатског управног округа Снежаном Вучуревић.

У питању је деоница пута која је врло фреквентна и има изузетан значај за путнички саобраћај али и економију земље. Окончање радова на деоници дужине 24 километра, која се рехабилитује, и чија вредност износи 761,89 милиона динара, планирана је за 15 месеци. Радовима ће бити обухваћен мост на Тиси и раскрсница код Жабља која ће бити реконструисана у кружну ради веће проточности и безбедности саобраћаја.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©