Приказ архиве вести - листа

ПРИЈЕМ НАЈУСПЕШНИЈИХ УЧЕНИКА И НАСТАВНИКА СРЕДЊОБАНАТСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

1417Понедељак 19.06.2017. - Начелница Снежана Вучуревић приредила је пријем у Барокној сали градске управе за ученике основних и средњих школа Средњобанатског управног округа који су освојили једно од прва три места на републичком такмичењу по календару такмичења и смотри у школској 2016/2017. години Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Присуствовало је 48 ученика из основних школа, 56 ученика из средњих школа, као и 67 наставника и професора. Ученицима и наставницима су уручени симболични поклони.

Обраћајући се ученицима Начелница Вучуревић је рекла : „ Привилегија је данас бити овде са најуспешнијим ученицима и наставницима основних и средњих школа општина Средњег Баната. Овде су ученици и наставници из општина Нови Бечеј, Сечањ, Жититиште и Града Зрењанина. Ваш успех је резултат великог рада, труда, залагања, јер није лако бити најбољи на школском, општинском, окружном нивоу и доћи до републичког нивоа.
А бити најбољи , први, други или трећи у Републици Србији је огроман успех. Ваш упех заслужује велико поштовање. „
Пријему су присуствовали начелник Школске управе Милан Бојанић, председник општине Сечањ Предраг Рађеновић и градоначелник Града Зрењанина Чедомир Јањић који је присутнима честитао и пожелео даље успехе у учењу и раду.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©