Приказ архиве вести - листа

ОДРЖАНА ВАНРЕДНА СЕДНИЦА САВЕТА ОКРУГА

IMG 024026.06.2017. - у просторијама Средњобанатског управног округа одржана је ванредна седница Савета округа. На састанку су присуствовали начелница Снежана Вучуревић, председници Општина: Пера Миланков Нова Црња, Саша Максимовић Нови Бечеј, Предраг Рађеновић Сечањ, Митар Вучуревић Житиште и помоћница градоначелника Града Зрењанина Жељка Милошевић.

Тема седнице је била последице елементарне непогоде која се догодила 23.јуна 2017.године око 19ч и захватила неке делове Средњег Баната. Том приликом највећа штета је учињена на територији општине Нова Црња, односно у насељеном месту Српска Црња где је оштећен кров од 2000м2 на ОШ „Ђура Јакшић" у којој се налазе и просторије средње школе и забавишта. Председник Општине Нова Црња Пера Миланков је присутне детаљно упознао са последицама елементарне непогоде.
Донет је закључак да је потребно приступити што хитнијој санацији крова , како би ђаци несметано у септембру ушли у своје школске клупе. Сви представници јединица локалне самоуправе су се сложили да ће у складу са својим могућностима и расположивим ресурсима помоћи у санирању последица елементарне непогоде на ОШ „ Ђура Јакшић" у Српској Црњи.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©