Приказ архиве вести - листа

Одржана ванредна седница Савета управног округа

Понедељак, 17. децембар 2018. год. - Поводом актуелне ситуације у вези снежних падавина и формирања високог снежног покривача у граду Зрењанину и осталим општинама и насељеним местима у округу, у седишту Средњобанатског управног округа  одржана је ванредна седница Савета у проширеном саставу. На седници којом је председавала начелница Округа Снежана Вучуревић присутни предеседници локалних самоуправа и представници саобраћајне полиције и ватрогасно спасилачких јединици изнели су податке са терена и дали процену стања као задовољавајућу. Зимске службе су одмах реаговале и оспособиле све главне путеве за саобраћај а и даље се налазе на терену и чисте путеве другог и трећег реда, прилазе школама и здравственим установама, паркинге и аутобуска стајалишта. 

Са седнице Савета издато је упозорење грађанима на појачани опрез у саобраћају због слабе видљивости и клизавих коловоза а у насељима на опасности од обрушавања великих количина снега са кровова кућа и зграда и пада поломљеног дрвећа и грана и на крају је потврђено да локалне самоуправе располажу потребном механизацијом, људством и довољним количинама ризле и соли за посипање путева до краја зимске сезоне.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©